WORLDCUP*** RotterDamsOpen 2019 (Drie sterren Worldcup RotterDamsOpen 2019)

Beste Damvrienden,
In 2019 vindt de FMJD World Cup***, plaats in de prachtige stad Rotterdam. De World Cup*** met in de breedte ruimte voor alle dammers vindt opnieuw plaats in het sportcomplex van de Erasmus universiteit in Rotterdam en wel van zondag 14 juli tot en met zaterdag 20 juli 2019.

Martijn van IJzendoorn  heeft het toernooi al twee keer glansrijk op zijn naam geschreven. Hij wil laten zien dat drie keer scheepsrecht is. Wie zijn de uitdagers deze keer? Het wordt in elk geval een spannend internationaal toernooi. Spannend omdat er ook voor de substoppers opnieuw mogelijkheden er zijn om zich te bewijzen. Maar het toernooi is ook voor de recreatieve dammer, de huisdammer en de passievolle dammer, die zijn hersenen aan het werk wilt zetten. Een belevenis van je welste.
Dammen bevordert het welzijn van de mens. Dat laten wij in Rotterdam maar al te graag zien.  In dit bijzonder toernooi, waarbij de professionele dammer als de recreatieve dammer aan zijn/haar plezier komt, zijn er naast de World Cup prijzen, ook in verschillende categorieën de bekende RDO prijzen te winnen.

TholelBouw sneldammen
weet u dat nog? op basis van ronde 7 konden deelnemers zich kwalificeren voor het Tholelbouw sneldammen.  We zijn nu nog in gesprek hierover. Wellicht komt het er weer. Hou deze  website  dus in de gaten.

Achtergrond:
Na ronde 7 wordt een lijst opgesteld gebaseerd op de diverse winnaars in de klassementen die het bijzondere Tholelbouw sneldamtoernooi gaan spelen. Er is een mastergroep  en een submastergroep ( de zgn Open) . De mastergroep wordt gevormd door de 1e 12 spelers (na ronde 7 dus) en krijgen een startgeld ( los van de te winnen prijzen). De submastergroep wordt gevormd door de klassement winnaars ( dus ook na ronde 7). Deze spelers verkrijgen vrije deelname aan het sneldamtoernooi. Aan deze subgroep kan ieder ander wel mee doen, mits zij het inschrijfgeld voor het sneldamtoernooi  ad €5,- betalen.

Belangstelling voor de (3)***WorldCup RotterDamsOpen 2019?
Schrijf je snel in!  Elke dammer, topper, subtopper of recreant kan aan het internationaal damtoernooi RotterDamsOpen 2019 deelnemen. De prijzenpot van circa 8000 Euro is gegarandeerd.